Seizoensspecialiteiten

Hollandse soepen

  • Tomatensoep
  • Mosterdsoep
  • Pompoensoep
  • Erwtensoep
  • Bruine bonensoep


Zuurkool

  • Wijnzuurkool
  • Kerriezuurkool
  • Biologische zuurkool
  • Rode kool met appel-zuurkool
  • Zuurkool uit het vat

Stamppotten

  • Vlaamse hutspot met onder andere rode ui en prei
  • Rauwe andijvie stamppot
  • Zomerzuurkool stamppot met ananas
  • Raapstelenstamppot
  • Snijbonenstamppot
  • Rode bietenstamppot
  • Prei-spitskoolstamppot


Componenten

  • Uitgebakken spekreepjes
  • Gebraden runderlapjes
  • Gebraden speklapjes
  • Jus


Noten

  • Hazelnoten
  • Tamme kastanjes
  • Walnoten

Groente en fruit

  • Cantarellen
  • Chiitake
  • Knolselderij
  • Koolraap
  • Pastinaak
  • Stoofappeltjes (Dijkmanszoet)
  • Verse vijgen
  • Gezouten bonen
  • Gestoofde peren


Pompoen

  • Fles
  • Hakaido
  • Muskaat

Paddestoelentijd

  • Beukenzwam
  • Champignon
  • Cantarellen
  • Chiitake
  • Eekhoorntjesbrood
  • Eekhoorntjesbrood gedroogd
  • Enoki
  • Eryngi
  • Kastanjechampignon
  • Koraalzwam
  • Nameco
  • Oesterzwam
  • Pied du mouton
  • Pompom blan
  • Porta bella
  • Trompet de la mort
  • Wilde Maitake
Berends · Een Bon Vivant In-site product

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.